1. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів /В. М. Івченко, В. М. Тютін, О. М. Полонська, Солошонок А. Л. та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2020. 238 с.Методичні положення та норми витрат праці на виробництво хліба і хлібобулочних виробів 2020
2. Методичні положення і норми витрат праці на виробництво олії та тваринних жирів /В. М. Івченко, І. М. Мягкий, А. Л. Солошонок, Е. А. Щербак та ін. Київ : НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2020. 394 с.Методичні положення і норми витрат праці на виробництво олії та тваринних жирів 2020
3. Аналітичні дослідження цінових тенденцій у сфері закупівлі великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС/ В. М. Івченко, О. О. Митченок, А.Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2020. 36 с.Аналітичні дослідження цінових тенденцій у сфері закупівлі великої рогатої худоби, свиней і молока в Україні та країнах ЄС 2020
4. Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / І. М. Демчак, К. В. Маслов, А. Л. Солошонок , О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2019. 166 с.Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів 2019
5. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів/ І. М. Демчак, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 384 с.Методичні положення та норми витрат праці на виробництво молочних продуктів 2019
6. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м’яса і м’ясних продуктів /І. М. Демчак, Ю. В. Заприлюк, О.М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ: НДІ „Украгропромпродуктивність”, 2019. 238 с. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м’яса і м’ясних продуктів 2019
7. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво м’яса і м’ясних продуктів / І. М. Демчак, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок, Г. П. Некова. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2018.146 с. (Б-ка спеціаліста АПК «Економічні нормативи»).Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво м’яса і м’ясних продуктів 2018
8. Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів / І. М. Демчак, М. С. Гулька, О. М. Полонська, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2018. 188 с.Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів 2018
9. Методичні положення та норми витрат праці для хлібопекарського виробництва / І. М. Демчак, О. О. Митченок, В. М. Тютін, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2017 424 с.
10. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво молочних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2017 184 с.Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво молочних продуктів 2017
11. Класифікатор трудових процесів виробництва крохмалів і крохмальних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 30 с.Класифікатор трудових процесів виробництва крохмалів і крохмальних продуктів 2016
12. Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 44 с.Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів 2016
13. Класифікатор трудових процесів перероблення та консервування овочів і фруктів / І. М. Демчак, А. Л. Солошонок, А. Ю. Мамочка Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2016. 33 с.Класифікатор трудових процесів перероблення та консервування овочів і фруктів 2016
14. Класифікатор трудових процесів виробництва цукру / І. М. Демчак, О. О. Митченок, А. Л. Солошонок. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015.34 с.
15. Класифікатор трудових процесів виробництва хліба, хлібобулочних і борошняних виробів / І, М. Демчак, О. М. Полонська, Л. М. Братиця. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015. 30 с.
16. Методологія управління продуктивністю підприємств харчової промисловості / І. М. Демчак, О. О.Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2015. 90 с.
17. Методика оптимізації витрат трудових і матеріальних ресурсів на виробництво хлібобулочних виробів / І.М. Демчак, В.О. Завалевська, О. М. Полонська, В. О. Борисенко та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2014. 73 с.
18. Класифікатор трудових процесів виробництва м’яса та м’ясних продуктів / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2014. 48 с.
19. Класифікатор трудових процесів виробництва пива, солоду, мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв / І. М. Демчак, Л. П. Корніяш, М. В. Науменко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2013. 26 с.
20. Методичні положення і норми продуктивності на виробництво пива, солоду, безалкогольних напоїв, мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки. / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, А. А. Нечипорук, С. І. Мельник та ін. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2013. 195 с.
21. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво олії, маргарину і аналогічних харчових жирів / І. М. Демчак, О. О. Митченок, А.Л. Солошонок, Л. П. Корніяш, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 148 с.
22. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів у пиво-безалкогольній промисловості на виробництво пива, солоду, мінеральних вод / І. М. Демчак, О. О. Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 76 с.
23. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво продуктів борошномельно-круп‘яної промисловості / І. М. Демчак, О. О. Митченок, О. М. Полонська, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2011. 125 с.
24. Методика проведення паспортизації умов виробництва підприємств молочної промисловості / І. М. Демчак, В. І. Ковальчук, А. Л. Солошонок, А. Є. Величко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2010. 60 с.
25. Методологічні та методичні засади формування нормативних систем у виробництві молочних продуктів / Г. Т. Шкурін, В. І. Ковальчук Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, М. І. Сіненко. Київ : НДІ «Украгропромпродуктивність», 2010. 45 с.