Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за I квартал було розроблено тимчасові норми:
33 норми часу; 31 норма виробітку; 2 норми на ремонт устаткування.
Прошу ознайомитись з тимчасовими нормами:
– борошномельно-круп’яні – 3 норми часу, 3 норми виробітку (Харчова спостереження БОРОШНО 1 кв);
– консерви – 5 норм часу, 5 норм виробітку (Харчова спостереження КОНСЕРВИ 1 кв);
– молочні – 7 норм часу, 5 норм виробітку, 2 норми на ремонт устаткування (Харчова спостереження МОЛОКО 1 кв);
– хлібопекарські – 16 норм часу, 16 норм виробітку (Харчова спостереження ХЛІБ 1 кв);
– олійно-жирові – 2 норм часу, 2 норм виробітку (Харчова спостереження ОЛІЯ 1 кв).
Запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік НДВ продуктивності та аналітики статистичної звітності у рослинництві, обслуговуючих галузях та експертної оцінки вартості сільськогосподарської техніки за I квартал було розроблено тимчасові норми:
У рослинництві та обслуговуючих галузях Перевірено 2369 розроблених норм продуктивності та 1740 розроблених норм витрат палива у т.ч.:
- Ручні роботи в рільництві. Перевірено 3 розроблених норми продуктивності;
- Механізовані польові роботи (Основний обробіток грунту; Посів, садіння та догляд за посівами; Внесення добрив; Хімічний захист сільськогоспо-дарських культур; Збирання сільськогосподарських культур. Перевірено 115 розроблених норм продуктивності та 115 розроблених норм витрат палива;
- Навантажувально-розвантажувальні роботи. Перевірено 1620 розроблених норм продуктивності та 1620 розроблених норм витрат палива;
- На ремонт грунтообробної і посівної техніки. Перевірено 528 розроблених норм продуктивності;
- Для ремонту і технічного обслуговування устаткування тваринницьких ферм і кормовиробництва. Перевірено 73 розроблених норм продуктивності;
- На ремонт і технічне обслуговування засобів малої механізації. Перевірено 30 розроблених норм продуктивності;
- Паливо-мастильні матеріали для будівельної технікита засобів малої механізації. Перевірено 5 розроблених норм витрат палива.
Ознайомитись з аналітичними статистичними звітами у рослинництві: Спостереження; Спостереження 2
Запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за ІI квартал було розроблено 16 норм часу, 16 норм виробітку, одна норма на ремонт устаткування.
у тому числі у:
- Консервній – 3 норм часу, 3 норм виробітку ( СпостереженКОНСЕРВИ 2 кв);
- Молочній – 5 норм часу, 5 норм виробітку, 1норма на ремонт устаткування ( СпостереженМОЛОКО 2 кв);
- Хлібопекарській – 8 норм часу, 8 норм виробітку ( Спостереження ХЛІБ 2 кв).
Запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік НДВ продуктивності та аналітики статистичної звітності у рослинництві, обслуговуючих галузях та експертної оцінки вартості сільськогосподарської техніки за ІІ квартал було розроблено тимчасові норми:
У рослинництві та обслуговуючих галузях Перевірено 6731,73 розроблених норм продуктивності та 1395,17 розроблених норм витрат палива у т.ч.:
- Механізовані польові роботи (Основний обробіток грунту; Посів, садіння та догляд за посівами ;
- Внесення добрив; Хімічний захист сільськогоспо-дарських культур;
- Збирання сільськогосподарських культур. Перевірено 6017,73 розроблених норм продуктивності та 1395,17 розроблених норм витрат палива;
На ремонт грунтообробної і посівної техніки. Перевірено 714 розроблених норм продуктивності;
Ознайомитись з аналітичними статистичними звітами у рослинництві: Спостереження Спостереження 2
Запрошуємо до співпраці.
Згідно тематичного плану робіт на 2021 рік у харчовій і переробній промисловості за III квартал було розроблено 21 норму часу, 21 норму виробітку, одну норму на ремонт устаткування.
у тому числі у:
- Борошномельно-круп’яній – 2 норми часу, 2 норми виробітку (БОРОШНО 3кв);
- Консервній – 1 норма часу, 1 норма виробітку (КОНСЕРВИ 3кв);
- Молочній – 8 норм часу, 8 норм виробітку, 1норма на ремонт устаткування (МОЛОКО 3 кв);
- М’ясній – 1 норма часу, 1 норма виробітку (М’ЯСО 3 кв);
- Хлібопекарській – 6 норм часу, 6 норм виробітку (ХЛІБ 3 кв);
- Олійно-жировій – 3 норми часу, 3 норми виробітку (ОЛІЯ 3кв).
Запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік за напрямом «Рослинництво та обслуговуючі галузі» за І квартал було розроблено тимчасові норми, у тому числі:
У рослинництві та обслуговуючих галузях перевірено 697 розроблених норм продуктивності та 37 розроблених норм витрат палива у т.ч. (посилання):
- Механізовані польові роботи (основний обробіток ґрунту, ремонт та обслуговування ґрунтообробної та посівної техніки):
- На ремонт ґрунтообробної і посівної техніки розроблено 43 норми продуктивності.
- На основний обробіток ґрунту розроблено 9 норм продуктивності.
- На ремонт малої механізації розроблено 1 норму продуктивності.
- Внесення добрив:
- розроблено 18 норм продуктивності.
- Развантажувально – навантажувальні роботи:
- Перевірено та розроблено 648 норм часу.
- Ручні роботи в рослинництві:
- Розроблено 5 норм продуктивності.
- Методичні положення та норми витрат паливо-мастильних матеріалів для будівельної техніки та засобів малої механізації:
- Перевірено 10 розроблених норм продуктивності та 10 розроблених норм витрат палива.
Ознайомитись з аналітичними статистичними звітами у рослинництві: Спостереження
Запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік, затвердженим Міністерством аграрної політики та продовольства України, за напрямом: «Харчова і переробна промисловість» було проведено наукові дослідження на підприємствах галузей молочної, хлібопекарської та борошномельно-круп’яної промисловості, та розроблено 27 норм часу і 25 норм продуктивності (виробітку), у тому числі:
- Молочна – 8 норм часу та 6 норм продуктивності (Молоко 1 кв.)
- Хлібопекарська – 17 норм часу та 17 норм продуктивності (Хлiб 1 кв.)
- Борошномельно-круп’яна – 2 норми часу та 2 норми продуктивності (Борошно 1 кв.)
Запрошуємо до співпраці.
Згідно з тематичним планом науково-дослідних робіт на 2022 рік, затвердженим Міністерством аграрної політики та продовольства України, за напрямом: «Науково дослідний відділ продуктивності та аналітики статистичної звітності в галузі тваринництва» було проведено наукові дослідження на підприємствах трьох галузей та розроблено 8 норм виробітку (продуктивності), 194 нормативи часу, 9 норм обслуговування, 7 норм чисельності у тому числі:
- Методичні положення та норми продуктивності у скотарстві – 4 норми виробітку (продуктивності), 124 нормативи часу, 2 норми обслуговування, 4 норми чисельності, (Методичні положення та норми продуктивності у скотарстві);
- Методичні положення та норми продуктивності у свинарстві – 1 норма обслуговування, 10 нормативів часу, 1 норма чисельності (Методичні положення та норми продуктивності у свинарстві);
- Методичні положення та норми продуктивності на приготування кормів – 4 норми виробітку (продуктивності), 60 нормативів часу, 6 норм обслуговування, 2 норми чисельності (Методичні положення та норми продуктивності праці на приготування кормів (автовосстановление));
Запрошуємо до співпраці.